03-05-2021

FarmCamps opende op zaterdag 1 mei een nieuwe locatie voor luxe logeren bij de boer op kaasboerderij de Buitenhoeve in het West Betuwse dorp Haaften. Daarmee komt de teller van het bedrijf op twintig ‘unieke locaties in Nederland’.

“De Buitenhoeve staat al langer bekend om haar heerlijke, prijswinnende kazen en heerlijke zuivel en vanaf nu kan er dus ook gelogeerd worden op de melkveehouderij en kaasmakerij”, zegt het bedrijf in een persbericht.

Commercieel directeur Nicolas van Bekkum: “Bij FarmCamps zijn we altijd op zoek naar unieke boerenbedrijven voor onze luxe boerderijvakantieformule, in de breedste zin van het woord. Zo zoeken we naar bijzondere boerderijen zoals deze succesvolle kaasmakerij, of boerderijen op de mooiste plekjes van Nederland.”

Luxe tenten
Bij FarmCamps De Buitenhoeve wordt gerund door Aico en Kirsten de Jong . Ze beschikken over vijftien gezellige, volledig ingerichte luxe tenten met eigen badkamer. “Door de kleinschaligheid kan er in alle rust genoten worden van het leven op de boerderij en de mooie omgeving”, schrijft FarmCamps in een persbericht.

Rutger van Stappershoef, wethouder Recreatie en Toerisme van de gemeente West Betuwe verzorgde samen met zijn dochter de opening, door FarmCamps De Buitenhoeve officieel haar naam te geven en het welkomstbord vast te schroeven: “We zijn erg blij met deze bijzondere nieuwe camping in onze gemeente en wensen de ondernemers veel succes.”

Beleving
Het initiatief sluit volgens de West Betuwse wethouder perfect aan bij het beleid van de gemeente, waarin nieuwe initiatieven worden ondersteund die bijdragen aan de beleving van het Rivierengebied. “Recreëren in het echte buitenleven. Precies wat je op FarmCamps De Buitenhoeve ervaart. Kleinschalig, een prachtig aanbod aan ‘spel en educatie bij de boer’ en heerlijke streekproducten. Dé ingrediënten voor een ontspannen verblijf in onze mooie gemeente en zeker ook voor onze eigen inwoners aan te bevelen.”

Bron: Het Kontakt