22-10-2021

Na vele malen uitstellen was het op 19 oktober dan zover dat er in Vuren het seniorenfeest gehouden konden worden. Afgevaardigden van verschillende verenigingen hadden het voortouw genomen om deze dag te organiseren.

Na een lange periode van corona regels durfden we het aan om in een huis aan huis flyer mensen de gelegenheid te gegeven om zich op te geven om naar het seniorenfeest te komen. Ruim 80 mensen gaven hier gehoor aan en kwamen naar Dorpshuis “De Koels” om deel te nemen aan een zeer gevarieerd programma van zang, bewegen en spel. Tevens werd er een heerlijke lunch verzorgd en dankzij subsidie van de gemeente en giften van vele sponsoren kunnen we terug kijken op een gezellige dag.

Aan het einde van de dag kwam wethouder Stappershoef, o.a. van leefbaarheid en kerngericht werken, ons nog bezoeken en gaf aan het een goede zaak te vinden dat mensen in Vuren op deze manier elkaar ontmoeten. De gemeente staat zeer open voor dit soort georganiseerde activiteiten en we kunnen altijd bij de gemeente aankloppen voor subsidie en voor hulp.

 

Bron: Het Kontakt