31-12-2022

Terugblik Dorpsbelangen West Betuwe op 2022!
 
Het was best een bewogen jaar. Waar bij de start coronamaatregelen gelden, er digitaal vergaderd werd. De verkiezingscampagne uitgerold werd en Dorpsbelangen overweldigend veel stemmen kreeg bij de verkiezingen. Bij het schrijven hiervan voelen we de euforie weer.
Terwijl de coalitieonderhandelingen begonnen. Werden de nieuwe raadsleden ingewerkt binnen onze partij. Maar ook door raadsleden van andere partijen werden ze de weg gewezen. Dit hebben we als prettig ervaren.
 
De oorlog in Oekraïne brak uit. West Betuwe heeft op diverse plekken opvangplekken gerealiseerd.
De coronamaatregelen namen af tegelijkertijd werden er diverse feestjes en evenementen georganiseerd. Mooie oranjefestiviteiten, jaarmarkten etc.
Daarbij ook de mogelijkheid om de winkels op zondag te bezoeken.
Wat zijn we blij met onze verenigingen en vrijwilligers die op zoveel verschillende plekken zich inzetten!
Er zijn uiteraard ook zorgen. Inflatie en energiecrisis. Dit vraagt om schakelen, maar levert ons ook vragen op. Waar en hoe kunnen we ondersteunen, hoe bereiken we iedereen?
 
Wij kijken uit naar een mooi 2023. Waar ruimte is voor het behouden van prachtige activiteiten, het uitrollen van bestaande plannen en mooie nieuwe initiatieven.
In 2023 staan er vergaderingen gepland in diverse kernen. Dit om nog beter te weten wat er speelt. Binnenkort hoort u hier meer over.
 
Vandaag vieren wij de afsluiting van 2022.
Dorpsbelangen wenst iedereen een goede jaarwisseling. Geniet ervan, doe het verantwoord en houdt hierbij rekening met elkaar!
Wij wensen iedereen de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar.